Lidmaatschap en contributie

Eerst eens een avondje proefdraaien?

Mail gerust Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kom op de repetitieavond bij ons binnenlopen om de sfeer te proeven.

Het orkest repeteert op de woensdagavond, (behalve in de grote vakantie) van 19:30 uur tot 21:45 uur in het Harmoniegebouw op het Plein 38 te Bergen.

Wat is er leuker dan met muziek bezig te zijn..... Met muziek bezig zijn bij de Bergens Harmonie.

We hebben voor elk wat wils, van klarinet tot trompet en van piccolo tot bas. Je hoeft geen eigen instrument te hebben om lid te worden.

Je kan ook een instrument van de vereniging huren per jaar.

Tevens "krijg" je een uniform van de vereniging in bruikleen, de mogelijkheid om muziek te maken in groepsverband en natuurlijk een hele hoop gezelligheid!

Bergens Harmonie is dus een echt gezellige vereniging waar iedereen welkom is.

Contributie:

Leden t/m 17 jaar:                      € 45,00 (exclusief € 15,00 huur instrument)

Leden vanaf 18 jaar:                   € 95,00 (exclusief € 30,00 huur instrument)

Donateurs/niet spelende leden:   € 10,00 minimum per gezin